Vés al contingut

notícies relacionades

La Sagrada Família, a un pas de culminar la torre de la Mare de Déu

(Sagrada Família) Aquest dimarts, 20 d’abril, segons el pla d’obres del 2021 de la Junta Constructora de la Sagrada Família, comença la construcció del fust o pinacle, peça indispensable per poder coronar al desembre el terminal de la torre de la Mare de Déu amb l’estel. El fust correspon a la part intermèdia del terminal de la torre. La seva forma és la d’un hiperboloide, que s’inicia en sis potes i que finalitza en tres puntes o braços de suport de l’estel lluminós. La Sagrada Família creix 11 metres

Es reprenen les obres a la Basílica de la Sagrada Família

(Basílica de la Sagrada Família) Com va avançar el president delegat, Esteve Camps, el passat setembre durant la roda de premsa de Portes Obertes, aquest 2021 es culminarà la Torre de la Mare de Déu, amb la colꞏlocació a finals d’any de l‘estel.

“La Sagrada Família l’acabarem entre tots”

(Laura Mor –CR) Llum en la foscor. Com si fos una metàfora del temps social que vivim, Barcelona tindrà un far, una referència lumínica que coronarà la torre de la Mare de Déu de la Sagrada Família. Una estrella amb dotze puntes, d’estructura d’acer i amb vidre a cada costat. La Junta Constructora de la Sagrada Família es proposa culminar aquesta torre a finals del 2021. Així ho han anunciat aquest dimecres en la roda de premsa sobre l’actual estat de les obres al temple, que es reprendran en un màxim de quinze dies.

Galàxia Gaudí (I). Les obres

(Eloi Aran/CR) Qui no coneix una institució que porti el nom d'Antoni Gaudí? La fama universal de l'arquitecte ha generat una constel·lació infinitat d'entitats i espais vinculats a Gaudí. Val pena posar-hi orde. Hem aplegat aquestes constel·lacions en tres galàxies: les institucions vinculades a les obres de l'arquitecte, les entitats centrades en les diverses vessants de la figura, i els grups de seguidors de l'obra de Gaudí.

L’Ajuntament i la Sagrada Família obren el diàleg i volen garantir la continuïtat de les obres

(CR) L’Ajuntament de Barcelona i el Patronat de la Basílica de la Sagrada Família ha acordat crear un comissió de treball per afrontar els temes pendents a través del diàleg conjunt. La comissió es proposa acordar durant el 2017 com tramitar la Llicència d’obres pendent de resposta. Alhora, abordaran altres aspectes rellevants com l’encaix urbanístic del projecte arquitectònic en l’entorn i els efectes en el barri de l’activitat turística que genera el temple.

Omella: "Em sap greu que alguns menyspreïn la Sagrada Família"

(Jordi Llisterri-CR) Fins ara l'arquebisbe Joan Josep Omella havia estat en silenci davant les crítiques a la Sagrada Família. Sobre la Mona de Pasqua o sobre les obres. Ha esperat a aquest diumenge al vespre a la missa de celebració dels sis anys de la consagració de la basílica per Benet XVI.

La Sagrada Família no paga impostos?

(Jordi Llisterri –CR) La Basílica de la Sagrada Família paga tots els impostos que per llei li correspon. Aquesta és una afirmació que els darrers dies s'ha posat en dubte. En aquest context, el Patronat de la Sagrada Família ha accedit a explicar a CatalunyaReligió.cat tots els detalls de la seva fiscalitat: quins impostos paguen, per quins conceptes i de quins estan exempts.

panoràmica

Veure la fe