Vés al contingut

notícies relacionades

L'Església obre l'Any Llull a Mallorca

(Bisbat d'Urgell) Palma de Mallorca, en la festa del màrtir Ramon Llull, ha obert l’Any dedicat a commemorar el 700 aniversari de la mort de Ramon Llull (1232-1316). Aquest divendres el bisbe de Mallorca Xavier Salinas, el secretari de la Congregació per a la Doctrina de la Fe, el jesuïta Lluís F.

La porta de la Cova de Sant Ignasi s'obre "als pelegrins del segle XXI"

(Laura Mor –CR/Manresa) “Senzill, humil, petit”. Així és l'itinerari del pelegrí que arriba a Manresa segons l'ha descrit el director del Camí Ignasià, Josep Lluís Iriberri. Més de tres-centes persones han assistit aquest divendres al vespre a la benedicció i a l'obertura de la porta jubilar del Santuari de la Cova de Sant Ignasi, en un acte presidit per l'abat de Montserrat, el pare Josep M. Soler.

Nous vitralls a la parròquia de Sant Miquel de Molins de Rei

(Parròquia Sant Miquel) Una nova imatge i configuració de l’espai, amb molta més llum, a la parròquia de Sant Miquel Arcàngel de Molins de Rei. És el resultat de la instal·lació de 13 nous vitralls, corresponents a la façana (5 a cada costat del campanar) i 3 a la capella del Sant Crist. Han estat dissenyats per l’arquitecta molinenca Andrea Ortega, i realitzats per Vitralls Bonet de Barcelona, taller que ja va fer, des del 1952, la majoria dels vitralls de la parròquia.

panoràmica

Veure la fe