Vés al contingut

notícies relacionades

oratori-subvencions-barcelona-centres-culte

Barcelona destinarà més de 500.000 € a millorar centres de culte

AJUNTAMENT DE BARCELONA | El Pla Barcelona Interculturalitat, impulsat per l’Ajuntament de Barcelona, destina 550.000 euros per ajudar les comunitats religioses de la ciutat. Aquestes ajudes serviran per arranjar els seus espais d’activitat, i millorar així la integració i la convivència en els seus entorns. De moment, l'Ajuntament de Barcelona ha explicat que s'ha ajudat 29 centres de culte amb els primers 350.000 euros.

barcelona-oar-jornades

Barcelona fa balanç de les accions pel compliment del dret a la llibertat religiosa

OAR | Les jornades 'La llibertat religiosa en el marc de la interculturalitat' conviden a les comunitats, entitats religioses i persones de l'àmbit acadèmic o de l'administració pública a fer balanç de les accions dutes a terme en els darrers anys per al compliment del dret a la llibertat religiosa en el marc del pla Barcelona intercultural.

oar-nit-religions

La Nit de les Religions tornarà a la total presencialitat

OAR | La setena edició de la Nit de les Religions de Barcelona se celebrarà els dies 17 i 18 de setembre. Enguany, a diferència de les anteriors edicions que es van adaptar a la realitat marcada per un context de crisi sanitària, la Nit de les Religions torna a la gairebé total presencialitat. 

recull de notícies

Veure la fe