Vés al contingut

notícies relacionades

Servei Solidari recull llibres per finançar cursos d'alfabetització

(Escola Pia) “Saber llegir i escriure m’ha canviat la vida”. Així s'expressa l'Abel, un dels alumnes dels cursos d'alfabetització que ofereix la Fundació Servei Solidari. Un any més aquesta entitat vinculada als escolapis promou la campanya Recicla Cultura per finançar la seva activitat i millorar la inclusió social de les persones que no saben llegir ni escriure.

L'Escola Pia estreny llaços amb la comunitat xinesa

(Escola Pia) La Fundació Educativa Xinesa i l’Escola Pia han signat aquest dimecres un conveni de col·laboració per afavorir l’aprenentatge de la llengua xinesa. L'acte ha tingut lloc a la seu de l'Escola Pia de Catalunya on el secretari general de les Institucions Educatives, Joan Vila, ha firmat com a representant d'aquesta institució educativa.

Per Sant Jordi, transforma un llibre en un nou lector

(CR) Amb la reflexió 'El que m'ha fet servei a mi, pot fer servei a algú altre' arriba de nou, pels volts de Sant Jordi, el Recicla Cultura, una iniciativa de la fundació Servei Solidari, dels escolapis, que pretén allargar la vida útil dels llibres i afavorir així l'alfabetització de persones nouvingudes.

Veure la fe