Vés al contingut

notícies relacionades

Eduard Rey, nou provincial dels caputxins: “Compartim un corrent d'estimació que tendeix a expandir-se”

(Laura Mor –CR/Arenys de Mar) Quan algú parla d'un projecte comunitari en termes “d'estil de vida”, genera expectativa. No hi caben els esquemes ni les programacions. Així entén l'esperit franciscà el recent elegit provincial dels caputxins Eduard Rey, que defineix el carisma que uneix els frares com “un corrent d'estimació mútua no tancat que tendeix a expandir-se”.

Hi haurà canvi de provincial dels jesuïtes el mes de juliol

(Jesuïtes) L'actual superior provincial dels jesuïtes a Espanya, Francisco José Ruiz Pérez, ha comunicat, a la darrera reunió de superiors jesuïtes de la Província d'Espanya, que el juliol de 2017 hi haurà canvi de provincial. Properament s'iniciarà el procés per a l'elecció del seu successor que, probablement, acabarà a principis de juliol, amb la presa de possessió del nou provincial.

Ricard Costa-Jussà, nou Provincial dels Claretians de Catalunya

(Claretians) El pare Ricard Costa-Jussà és el nou Provincial del Missioners Claretians de Catalunya. Ha estat elegit en el marc de la tercera jornada del Capítol provincial i pren així el relleu a Màxim Muñoz, després de dos mandats com a màxim representant de la provincia. Aquesta tarda s'escollirà la resta de l'equip de govern.

"Els salesians donarem guerra, perquè els joves són aquí i ens necessiten"

(Miguel Ángel M. Nuño –Salesians) Entrevista al nou provincial de la recent creada inspectoria Maria Auxiliadora dels salesians, Cristóbal López, que engloba Extremadura, Canàries, Andalusia, Múrcia, València, Aragó, Balears, Catalunya i Andorra. 1. Nascut a Almeria, format entre València i Barcelona, i primers anys de vida salesiana a Catalunya. Qui és en realitat Cristóbal López?

Veure la fe