Vés al contingut

notícies relacionades

Un nou orgue per a la basílica de la Mercè

(Glòria Barrete –CR) El 18 de juliol de 1936 Barcelona comptava amb setanta orgues de tubs. L'endemà quedaven en peu dotze, i una setmana més tard en quedaven només set. La guerra va provocar la destrucció de nombrós patrimoni de la ciutat. És entre 1940 i 1945 que es construeix l'orgue actual de la basílica de la Mercè de Barcelona. Se li encarrega a Gaietà Estadella, mestre orguener, però mor el 1944 deixant-lo inacabat.

Neix un web sobre sant Antoni M. Claret

(Claretians) Coincidint amb la festa de sant Antoni Maria Claret, aquest dilluns s'ha obert el nou espai web del Centre d’Espiritualitat Claretiana de Vic (CESC). El trobareu en català, castellà, anglès i francès. L'espai se centra en la persona de sant Antoni Maria Claret i Clarà, un sant admirat per molts, però poc conegut per la majoria.

El bisbat de Solsona renova el web i entra a twitter

(Bisbat de Solsona) La diòcesi de Solsona renova el seu espai web, amb un nou disseny i nous apartats. El nou web, que s'ha fet públic dijous i continua en el domini www.bisbatsolsona.cat, ha estat creat per l'empresa de disseny e2s de Cardona.

Octavi Vilà, nou abat de Poblet

(CR/Monestir de Poblet) Aquest dijous la comunitat de Santa Maria de Poblet ha elegit el pare Octavi Vilà i Mayo nou abat del monestir, que substitueix Josep Alegre i Vilas després de més de disset anys en aquest servei abacial. L'abat general de l'orde cistercenc Mauro-Giuseppe Lepori ha presidit l'elecció que arriba en el marc de la commemoració dels 75 anys de la restauració de la vida monàstica a Poblet.

La llibreria Claret estrena pàgina web

(Claretians) La llibreria Claret ha posat en funcionament la remodelació de la seva pàgina web, que continua en la mateixa adreça: www.claret.cat. Entre les novetats, el nou espai potencia les activitats culturals que es realitzen a la llibreria, en concret, a la sala Pere Casaldàliga. S'hi pot accedir des de la pàgina principal o bé des del nou apartat d'agenda.

Nou orgue al monestir de Les Avellanes

(Bisbat d'Urgell/Maristes) Aquest diumenge s'ha beneït el nou orgue instal·lat a l'església del monestir de Santa Maria de Bellpuig de Les Avellanes. Mossèn Ignasi Navarri, vicari general, va presidir l'eucaristia on hi van participar un bon nombre de germans maristes i molts fidels dels pobles veïns.

L’ONGD VOLS-Voluntariat Solidari estrena web i continguts

(Salesians –Xavier Costa) Recentment l’ONGD VOLS – Voluntariat Solidari ha estrenat un nou espai web amb l’objectiu de millorar l’estètica i plantejar la informació d’una forma més directe per contribuir, en la mesura de les possibilitats de l’entitat, a la transformació social mitjançant l’empoderament de les persones tant als països del nord com al sud.

panoràmica

Veure la fe