Vés al contingut

notícies relacionades

L'Escola Vedruna de Balaguer celebra 170 anys de presència i 50 de la nova escola

(Bisbat d'Urgell) L'Escola Vedruna de Balaguer va celebrar divendres el cinquantè aniversari de la nova escola, en el marc de les celebracions dels 170 anys de presència de les Religioses Vedrunes a la capital de la Noguera i al bisbat d'Urgell, i 190 de la fundació de l'Institut religiós per santa Joaquima de Mas i de Vedruna a Vic.

El monestir de les Avellanes aposta per la proximitat en celebrar 850 anys d'història

(CR) Un repic de campanes obrirà dissabte la commemoració institucional dels 850 anys del monestir de les Avellanes. Serà l'acte central d'un seguit d'activitats programades al llarg d'aquest 2016 i que posen de relleu el ressò religiós, cultural i històric d'aquest símbol de la comarca de la Noguera, que fa més de cent anys que gestionen els germans maristes.

El 'geocaching' convoca educadors de la FEMN a les Avellanes

(Bisbat d'Urgell) L'Ateneu de la Fundació d'Esplais de Santa Maria de Núria (FEMN) oferirà el proper 4 de gener una nova trobada adreçada a monitors, directors, animadors de la fe, consiliaris i persones compromeses en l'educació en el lleure a la diòcesi d'Urgell.

El romànic de la Noguera, en una exposició fotogràfica

(Monestir de les Avellanes) L’Arxiu Gavín ha inaugurat aquesta setmana l’exposició 'Mostra del romànic de la Noguera' al Monestir de les Avellanes, coincidint amb el 5è aniversari del trasllat de l’Arxiu Gavín al Monestir. La mostra està formada per una selecció fotogràfica de trenta-quatre esglésies, capelles, monestirs i ermites romàniques de la Noguera.

Veure la fe