Vés al contingut

notícies relacionades

La Fundació Nen Déu comença la campanya “Jo Prioritzo”

(Fundació Nen Déu) La Fundació Nen Déu, que treballa a Barcelona des de l’any 1892 i que ofereix educació, assistència i atenció especialitzada a persones amb discapacitat intel·lectual, comença la campanya de captació de fons “Jo Prioritzo”, per a finançar material sanitari per a les persones ateses a la seva llar-residència a Tiana i els professionals que les cuiden i així poder continuar prioritzant la seva salut.

Però, què ha dit el papa?

El contingut més conegut de la doctrina catòlica sobre la família i la vida, o la valoració sobre el laïcisme feta a l’avió, s’han emportat la majoria de titulars sobre les paraules de Benet XVI a Barcelona. És comprensible que això passi en una jornada intensiva com la de diumenge. Tot passa molt ràpid, com el papamòbil.

Benet XVI es reunirà amb famílies de discapacitats a l’Obra del Nen Déu de Barcelona

(Jordi Llisterri / CR) L’agenda de Benet XVI a Barcelona el 6 i 7 de novembre ja està concretada i segons ha pogut saber CatalunyaReligió.cat el papa visitarà la seu al Passeig Maragall de l’Obra Benèfico Social del Nen Déu. Allà es reunirà el diumenge a la tarda amb diverses famílies de nens amb discapacitats físiques i psíquiques o amb malalties greus.

panoràmica

Veure la fe