Vés al contingut

notícies relacionades

museu-montserrat-reobra-portes

El Museu de Montserrat reobre al públic un cop acabades les obres

ABADIA DE MONTSERRAT | Un cop acabades les obres de renovació de la climatització de totes les sales d'exposició, el Museu de Montserrat (MDM) torna a obrir les seves portes. Paral·lelament, durant els dos mesos i mig en què ha estat tancat també s’han portat a terme millores per adequar els nous espais de sota la plaça de Santa Maria per a la futura ampliació del museu. L’horari de visita és l’habitual per aquesta època de l’any: de dilluns a diumenge, de 10 del matí a tres quarts de 6 de la tarda. 

El Museu de Montserrat torna a obrir les seves portes

(Abadia de Montserrat) El Museu de Montserrat reobre durant aquest mes d’agost a diari, de dilluns a diumenge, i en horari ininterromput de 10:00 a 17:45 hores. Després del llarg període de tancament originat per les diverses restriccions de mobilitat provocades per la pandèmia de la Covid 19, i com a mostra de la paulatina represa a la normalitat, el Museu torna a obrir les seves portes als visitants.

La Sagrada Família conciliar de la Seu d’Urgell

(Ramon Bassas-CR) Si fa uns dies en Damià Amorós ens recordava la figura de l’arquitecte racionalista —traspassat fa poc— Josep Puig Torné a Sarral, avui torna a sortir amb la visita que ens recomana en Bernat Puigdollers a la Seu d’Urgell per la secció L’estiu a casa.

Sant Jordi al Museu de Montserrat

(Museu de Montserrat) La peça singular titulada Dia de Sant Jordi, que es caracteritza per ser realitzada únicament amb cartró, obra de l’artista Gerard Rosés, ha estat l’escollida per la direcció del Museu de Montserrat per ocupar la finestra oberta al dipòsit de reserva fins a finals del mes de febrer.

Veure la fe