Vés al contingut

notícies relacionades

El Museu de Montserrat torna a obrir les seves portes

(Abadia de Montserrat) El Museu de Montserrat reobre durant aquest mes d’agost a diari, de dilluns a diumenge, i en horari ininterromput de 10:00 a 17:45 hores. Després del llarg període de tancament originat per les diverses restriccions de mobilitat provocades per la pandèmia de la Covid 19, i com a mostra de la paulatina represa a la normalitat, el Museu torna a obrir les seves portes als visitants.

La Sagrada Família conciliar de la Seu d’Urgell

(Ramon Bassas-CR) Si fa uns dies en Damià Amorós ens recordava la figura de l’arquitecte racionalista —traspassat fa poc— Josep Puig Torné a Sarral, avui torna a sortir amb la visita que ens recomana en Bernat Puigdollers a la Seu d’Urgell per la secció L’estiu a casa.

Sant Jordi al Museu de Montserrat

(Museu de Montserrat) La peça singular titulada Dia de Sant Jordi, que es caracteritza per ser realitzada únicament amb cartró, obra de l’artista Gerard Rosés, ha estat l’escollida per la direcció del Museu de Montserrat per ocupar la finestra oberta al dipòsit de reserva fins a finals del mes de febrer.

Videoart internacional al Museu de Montserrat

(Museu de Montserrat) El Museu de Montserrat (MDM) exposa fins als 6 de gener de 2020 una obra de l’artista Bill Viola (Nova York, 1951), màxim exponent del videoart a nivell internacional. Considerat un dels pioners  del videoart, Viola utilitza amb mestria tecnologies audiovisuals sofisticades per a explorar i expressar una preocupació constant per la naturalesa de l’ésser humà i la transitorietat de la vida.

Veure la fe