Vés al contingut

notícies relacionades

Pax Romana: un temps eclesial que demana comprometre's

(Jordi Llisterri -CR) Al final de la transició va fer fortuna aquella expressió de "contra Franco vivíem millor". Costa menys protestar que construir. Es podria fer un nou paral·lelisme amb temps eclesial que ha obert el papa Francesc.  Quan els teòlegs se senten més alliberats i ja no hi ha notes doctrinals contra els díscols, quan ja no parla ningú de Lefebvre, quan ja no es discuteix si el Vaticà II va ser un Concili de reforma o de ruptura... toca una cosa més complica. Toca comprometre's.

”Estem segurs que l'oferta del Moviment de Professionals té sentit”

(Laura Mor –CR) Posen èmfasi en el món professional, però també porten la fe a la resta d'àmbits de la vida. El Moviment de Professionals Catòlics de Barcelona (MPCB) ha celebrat aquest dissabte el 25è aniversari de la seva fundació en un acte al Seminari Conciliar de Barcelona. I ho ha fet amb una proposta que mira el futur perquè "el que ha servit per a unes generacions, potser ja no serveix per a les generacions més joves".

L’Acció Catòlica tanca el curs amb una celebració conjunta de Barcelona, Terrassa i Sant Feliu

(CR) Els moviments d’Acció Catòlica dels bisbats de Barcelona, Terrassa i Sant Feliu han tancat el curs amb una celebració conjunta. És la primera vegada que se celebra aquesta trobada, un espai per enfortir la relació entre els moviments especialitzats d’acció catòlica i dels tres bisbats que formaven l’arquebisbat barceloní fins fa deu anys. La trobada es fer el passat diumenge 15 de juny a la parròquia de Santa Madrona del Poble Sec convocada pel Consell d’Acció Catòlica de Barcelona, Sant Feliu i Terrassa.

Veure la fe