Vés al contingut

notícies relacionades

Barcelona refunda l'Acció Catòlica General

(Laura Mor -CR/Acció Catòlica General) Per primera vegada el Moviment Cristià de Joves (MCJ) i el Moviment Cristià d’Adults (MCA) convoquen una trobada de manera conjunta. Sota el títol 'Sortim i caminem junts', el pròxim diumenge 21 d’octubre, tindrà lloc la primera trobada d’Acció Catòlica General a Barcelona a la Parròquia de Sant Pau del Camp.

Josep Monells: “Hem de comunicar el cristianisme amb categories contemporànies”

(Laura Mor –CR/Valldoreix) El pastor protestant Josep Monells és un home despert, amb caràcter, i que somriu amb facilitat. El seu esperit enèrgic amaga que aquest estiu farà 83 anys. De perfil diplomàtic, acumula quilòmetres d'experiència internacional. Disposat i disponible, ens acull a l'església protestant de Valldoreix: la darrera de les set esglésies que ha fundat com a pastor. Loquaç, analitza amb la mirada si allò que diu, s'entén. I sí, es fa entendre. Una qualitat imprescindible per a qui insisteix en la necessitat de fer arribar l'Evangeli de Jesús.

200 números de la revista Estris dedicats al lleure educatiu

(MCECC) Amb quasi 44 anys de recorregut, la revista Estris arriba al número 200. I ho fa amb un especial sobre 'El valor del lleure' que recull 20 articles persones destacades del món acadèmic, social, comunicatiu, educatiu i del lleure analitzen la influència del pas pel lleure en l’adquisició de competències i habilitats socials.

Vida Creixent a Andorra: "No podem deixar de madurar, donant sentit a la vida"

(Bisbat d'Urgell –M. Carme Ribes) Els membres de Vida Creixent dels tres grups de les Valls d'Andorra es van reunir dilluns a Santa Maria de Fener d'Andorra la Vella per celebrar la Presentació de Jesús al Temple, la Candelera, fent esment especial a la Diada de Vida Creixent, i als ancians patrons Simeó i Anna.

panoràmica

Veure la fe