Vés al contingut

notícies relacionades

El cinema espiritual, a la presó de Quatre Camins

(CR/Observatori Blanquerna) El cinema espiritual i religiós ha entrat enguany a totes les presons del país. La Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya es va fer present l'any passat en sis centres penitenciaris i en aquesta catorzena edició ja inclou projeccions als nou centres que hi ha a Catalunya. La mostra va començar a mitjans de novembre i finalitza el proper dijous dia 30.

Nou disseny del portal Cinema espiritual i de les religions

(Direcció General d'Afers Religiosos) El web del portal Cinema espiritual i de les religions ha canviat el seu disseny per passar a un model responsiu del portal www.cinemaespiritual.cat, que permet adaptar-ne el format a les característiques de qualsevol pantalla o dispositiu mòbil, de manera que la informació es pot consultar amb l’ordinador, la tauleta o el mòbil.

Perico Pastor, Sergi Barnils i Javier Meján, a l’exposició benèfica de Sant Joan de Déu

(Sant Joan de Déu) L’Obra Social Sant Joan de Déu i la Fundació Gaspar de Portolà organitzen conjuntament la 43a edició d’Art Solidari, una exposició benèfica que compta amb un centenar d'obres donades per diversos autors a favor de les persones més desfavorides. La mostra s'inagura el proper dimecres a l’espai Campos Elíseos de Barcelona i es podrà veure a l'Hospital Sant Joan de Déu 13 de desembre al 8 de gener.

La Cova de Sant Ignasi impulsa un cicle de cinema humanista i religiós

(Jesuïtes) La Cova Sant Ignasi de Manresa, amb la col·laboració de diverses entitats manresanes, ha presentat la Mostra de Cinema Humanisme i Religió, un cicle cinematogràfic que, entre el 30 d'octubre i el 19 de novembre, programarà 6 pel·lícules clàssiques, pel seu valor humanista, religiós i cinematogràfic.

Veure la fe