Vés al contingut

notícies relacionades

El patrimoni de les lletres, a la Catedral de Girona

(Bisbat de Girona) El claustre de la Catedral de Girona acull fins el proper mes de setembre l'exposició 'Les lletres d'ahir i d'avui' centrada en el contingut tipogràfic del Tapís de la Creació. Amb l’objectiu de despertar l’interès pel tresor lletrístic que ens envolta, l’exposició pretén que es pugui fer un breu recorregut per aquells suports d’àmbit local que p

Una exposició d'art se suma al projecte dels habitatges socials del seminari de Lleida

(Bisbat de Lleida) Aquest dijous s'inaugura una mostra solidària a la Sala Montsuar l’Institut d’Estudis Ilerdencs. Es tracta de l'exposició 'Art x la dignitat', que aplega obres d’Amadeu Bonet creades durant el 2014 amb la finalitat de col·laborar en el projecte dels Habitatges Socials del Seminari. L'exposició restarà oberta al públic fins el 7 de setembre.

El romànic de la Noguera, en una exposició fotogràfica

(Monestir de les Avellanes) L’Arxiu Gavín ha inaugurat aquesta setmana l’exposició 'Mostra del romànic de la Noguera' al Monestir de les Avellanes, coincidint amb el 5è aniversari del trasllat de l’Arxiu Gavín al Monestir. La mostra està formada per una selecció fotogràfica de trenta-quatre esglésies, capelles, monestirs i ermites romàniques de la Noguera.

Veure la fe