Vés al contingut

notícies relacionades

L’art es conjura a favor de la Laudato si’

(Laura Mor –CR) Què pot aportar l’art en l’actual crisi ecosocial i espiritual? Amb aquest repte de fons el monestir de Sant Benet ha acollit aquest diumenge la primera trobada d’Art Laudato si’. Una vintena de persones vinculades al món cristià i a l’espiritualitat ecosocial, artistes de diferents disciplines, s’han reunit per veure quin ressò té l’encíclica del papa Francesc en el món de l’art.

Montserrat Viñas: “No podem viure com cinquanta anys enrere”

(Laura Mor –CR/Montserrat) El somriure la delata. “Sí, soc feliç! Per mi la vida ha sigut una passada!” A la benedictina Montserrat Viñas li brillen els ulls quan parla de Déu. Va ser l’abadessa del monestir de Sant Benet de Montserrat durant vint anys. Avui és una més a la comunitat. Té 76 anys, està jubilada i col·labora com a voluntària al taller de ceràmica, que va començar quan era novícia.

Forcades soluciona la seva situació canònica

(Jordi Llisterri –CR) La benedictina Teresa Forcades ha solucionat la seva situació canònica abans d'iniciar la trajectòria electoral. La petició d'exclaustració és un fet i s'ha gestionat abans del canvi d'abadessa a Sant Benet. El procés per donar una sortida a la voluntat de Forcades s'ha realitzat en entorn de diàleg i comprensió entre la comunitat benedictina de Sant Benet, l'abadessa Montserrat Viñas i el bisbe de Sant Feliu de Llobregat, Agustí Cortés.

Veure la fe