Vés al contingut

notícies relacionades

Càritas parroquial de Montblanc obre un punt d’orientació telemàtica

(Parròquia de Montblanc) El projecte del Punt d’Orientació Telemàtica és el nou servei que Càritas parroquial de Montblanc inicia amb la voluntat de pal·liar els efectes de l’esquerda digital que tenen moltes persones de perfils diferents i per circumstàncies múltiples i que s’ha accentuat en motiu de la pandèmia de Covid-19. El projecte s’ha presentat aquest dilluns a la Plebania de Montblanc.

“Encenem a la finestra de casa una llum per l’esperança”

(Laura Mor –CR) “No ens podem permetre, en aquests moments de dolor, d’incertesa i de desorientació, perdre l’esperança”. Amb motiu de la solemnitat de l’Anunciació de Jesús, el plebà de Montblanc, Simó Gras, fa una crida a fer d’aquesta data “un punt d’inflexió”. Falten nou mesos per Nadal i l’Església catòlica celebra el dia en què l’àngel Gabriel visita Maria i li diu que tindrà un fill. L’esperança del món per als cristians. S’escau aquest dimecres, 25 de març. Un nou dia de confinament que la comunitat cristiana de Montblanc no vol, però, passar per alt.

Els tresors medievals de la Conca de Barberà

(Catalonia Sacra) Una de les propostes de Catalonia Sacra és una passejada per l’època més esplendorosa de la Conca de Barberà, l’edat mitjana, i comprovar l’entorn històric de Santa Coloma de Queralt, ciutat medieval i seu de la baronia dels Queralt, i Montblanc, declarada Conjunt Monumental i Artístic l’any 1947.

recull de notícies

Veure la fe

podcasts