Vés al contingut

notícies relacionades

Claustre del Monestir de Pedralbes, a Barcelona.

El claustre del monestir de Pedralbes, un temple femení

(Josep Gordi –CR) Caminar pel claustre del monestir de Pedralbes és endinsar-nos en una història on les dones són les protagonistes. La primera i la principal és la reina Elisenda de Montcada, que va ser la darrera esposa del rei Jaume II d’Aragó. Quan es van casar ella tenia 30 anys, el rei 55 i varen instal·lar-se al Palau Reial de Barcelona. Us proposem un nou santuari urbà per descobrir.

“Fe(r) i dones” al Monestir de Pedralbes

(OAR) Amb la voluntat de visibilitzar i valorar el paper de les dones a les diferents conviccions, creences i tradicions religioses i espirituals, els dies 7 i 8 d’octubre l’Oficina d’Afers Religiosos i el Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes convoquen a les jornades “Fe(r) i dones”.

Figures femenines a les tradicions religioses

(Monestir de Pedralbes) Continua la col·laboració entre el Monestir de Pedralbes i l’Oficina d’Afers Religiosos (OAR), iniciada amb el projecte “Dones i religions: l’espiritualitat com a punt de trobada”. S’estrena el vídeo resum de les trobades que van tenir lloc ara fa un any al monestir amb 25 dones de diferents tradicions religioses i espirituals i es presenta un petit cicle d’activitats que tindrà lloc aquest juliol.

Veure la fe