Vés al contingut

notícies relacionades

Un terç dels joves manifesten signes de manca de control en l’ús del mòbil

(Fundació “la Caixa”) Una mica més d’un terç (35 %) dels joves espanyols manifesten signes de manca de control en l’ús del mòbil, segons un estudi de la Fundació ”la Caixa”. Aquesta conclusió parteix de la definició de sis perfils d’usuari: els moderats i els organitzats exhibeixen més capacitat de controlar l’ús del mòbil que la mitjana; els socialitzadors, impetuosos i escapistes, en canvi, tenen un nivell d’autocontrol lleugerament inferior a la mitjana; i són els hiperconnectats els que es veuen més sovint incapaços de controlar l’ús del mòbil.

Sant'Egidio presenta la versió mòbil de la seva Guia Michelin

(Sant'Egidio) Aquest matí la Comunitat de Sant’Egidio ha presentat la guia 'ON menjar, dormir, rentar-se 2018', rebatejada com la 'Guia Michelin dels pobres', que ha arribat a la 14ena Edició a Barcelona. A partir d’aquesta edició, la guia és una brúixola per orientar-se a la ciutat que es pot portar a la butxaca com a llibret o en el mòbil.

El mòbil pot ajudar els musulmans amb diabetis durant el ramadà

(Alba Sabaté –CR) Comença el ramadà i a les persones musulmanes amb malaties cròniques se’ls planteja el repte de gestionar la salut i la religió sense córrer riscos. Un dels col·lectius afectats és el dels diabètics. La tecnologia ara ho fa possible. ‘Ramadan, Diabetes and Me’ és un dels recursos disponibles perquè el dejuni sigui segur.

Barcelona, la primera web adaptada al mòbil

(CR) L’arquebisbat de Barcelona és el primer de Catalunya en tenir la web adaptada per a la consulta a través de dispositius mòbils. L’accés a www.arqbcn.org a través de telèfons mòbils o altres dispositius de petita pantalla es presenta amb un menú simplificat i més àgil amb els continguts principals.

panoràmica

Veure la fe