Vés al contingut

notícies relacionades

La catalana Isabel Vázquez, nova Superiora General de les Missioneres de la Immaculada Concepció

(Missioneres Immaculada Concepció) Les Missioneres de la Immaculada Concepció han celebrat durant el mes de juliol el XXIV Capítol General a Pozuelo de Alarcón, Madrid. Durant les jornades de treball han escollit també nova Superiora General per al proper sexenni, així com nou equip de govern. L'escollida ha estat la catalana Isabel Vázquez Rodríguez, que substitueix Marisa Ramírez, la superiora general dels darrers dos sexennis.

Paciencia Melgar: "L'ebola és la guerra sense armes que arrasa la vida de la gent"

(Glòria Barrete –CR) "Les seves ferides ens han curat, us sona aquesta afirmació?", pregunta Lluís Serra, marista i secretari de la Unió de Religiosos de Catalunya, presentant a Paciencia Melgar, monja missionera de la Immaculada Concepció i supervivent de l'ebola. "És molt adient aquesta frase durant la Quaresma i més encara per referir-me a ella, a la Paciencia, una dona que ens està curant amb els seus actes i amb la donació de la seva sang", afegeix.

La Fundació d'Atenció a la Dependència Sant Joan de Déu amplia el seu programa d'atenció domiciliària a comunitats de religioses

(OHSJD) Actualment ja són dues les comunitats de religioses que es beneficien del programa d'Atenció Domiciliària: les Benedictines del monestir de Sant Pere de les Puel·les que comptem amb l'atenció des de l'estiu de 2012, i les Missioneres de la Immaculada Concepció del barri de la Bonanova a Barcelona que van signar el conveni aquest any.

Veure la fe