Vés al contingut

notícies relacionades

“Una de cada tres persones de la diòcesi de Barcelona viu en exclusió social”

(Càritas Barcelona) En presència de Josep Maria Forné, director general de Serveis Socials de la Generalitat de Catalunya, i de Sònia Fuertes, Comissionada d'Acció Social de l'Ajuntament de Barcelona, Càritas Diocesana de Barcelona ha celebrat la 'Jornada Pandèmia i exclusió social: La tempesta perfecta', on s’ha presentat l’informe FOESSA 2021 d’exclusió i d

Càritas Barcelona demana augmentar la prestació per fill a càrrec

(CR/Càritas Barcelona) Les polítiques d’habitatge, d’ingressos mínims i de treball afecten especialment les llars monoparentals. Càritas Barcelona torna a denunciar qüestions estructurals no resoltes. I alerten de les situacions de pobresa en menors de 18 anys.

Càritas Barcelona demana protegir els migrants de les “fronteres invisibles”

(Ignasi Escudero –CR) Les persones en situació administrativa irregular han de superar una cursa d’obstacles per accedir a drets socials bàsics com el treball o l’habitatge. Així ho ha presentat Càritas Barcelona aquest dijous al matí en roda de premsa. L'entitat denuncia que hi ha “fronteres invisibles que condemnen a una ciutadania de segona” i reivindica una normativa d’estrangeria adequada a la necessitat de mobilitat actual de les persones.

Un milió de catalans atrapats per la pobresa severa

(CR/Càritas Catalunya) Allau de dades sobre l’exclusió social. Càritas Catalunya ha presentat aquest dimecres l’Informe sobre exclusió i desenvolupament social de la Fundació FOESSA, l’estudi quinquennal més exhaustiu que es fa a Catalunya en aquest àmbit.

Veure la fe