Vés al contingut

notícies relacionades

L’Escola Concertada creu que es deixa els centres sols

(Fundació Escola Cristiana de Catalunya) “No han consultat amb nosaltres, ens hem assabentat de les mesures en el moment que el conseller Bargalló feia la roda de premsa”, explica el secretari general de la Fundació Escola Cristiana, Miquel Mateo.

Les Dominiques expliquen com enfortir la xarxa de protecció als menors a Vallirana

(Dominiques Vallirana) La Fundació Educativa Dominiques de l'Ensenyament va presentar aquest dimecres al col·legi de Vallirana el sistema de protecció al menor que té implantat a les set escoles de la seva xarxa educativa. En un acte a l’escola de Vallirana es va explicar a la comunitat educativa, famílies i institucions implicades en la protecció del menor el sistema que s’ha elaborat els darrers anys. Es va destacar l’educació emocional com a factor clau de prevenció i empoderament dels infants i joves.

Les escoles cristianes mantenen la demanda malgrat la davallada demogràfica

(Jordi Llisterri –CR) L'escola cristiana ha superat la revalida que cada any suposa el procés de matriculació. Aquest curs començava amb la incògnita per la davallada d'alumnes que iniciaven P3, el curs en què habitualment els pares escullen a quina escola porten els seus fills. Tot i que el sistema educatiu de primària i secundària ha crescut aquest curs amb gairebé 8.000 alumnes, per baix cada vegada entren menys nens al sistema escolar. Simplement perquè a Catalunya neixen menys nens.

recull de notícies

panoràmica

Veure la fe