Vés al contingut

notícies relacionades

Així és el nou ritu d’institució de catequistes

(Laura Mor –CR) “Rep aquest signe de la nostra fe, càtedra de la veritat i la caritat de Crist, i anuncia’l amb la vida, els costums i la paraula”. Aquesta és la fórmula del nou ritu per a instituir catequistes que es podrà fer servir a partir de l’1 de gener. Unes paraules que pronunciarà el bisbe de cada diòcesi –o algú que actuï en el seu nom– per reconèixer de forma estable i oficial el ministeri de la catequesi en dones i homes laics.

Què implica el nou ministeri de catequista?

(Laura Mor –CR) Han d’estar “disposats a exercir el ministeri on sigui necessari”, participar activament a la comunitat cristiana, tenir formació bíblica, teològica, pastoral i pedagògica, i disposar d’experiència prèvia en el servei de la catequesi. És el perfil per optar al ministeri de catequista.

El papa Francesc formalitza el ministeri de catequista

(Laura Mor –CR/Vatican News) L’Oficina de Premsa vaticana ha anunciat que dimarts vinent es presentarà als mitjans de comunicació la carta apostòlica amb forma de motu proprio titulada ‘Antiquum ministerium’. Amb aquest text el papa Francesc instituirà el ministeri del catequista.

panoràmica

Veure la fe