Vés al contingut

notícies relacionades

El treball interparroquial, el cas de Milà

(Glòria Barrete –CR) L’arquebisbat de Barcelona ha posat en marxa un pla de treball per construir les futures comunitats pastorals. Una reforma de l’estructura de parròquies que canviarà el mapa parroquial que fins ara tenia la diòcesi, emmirallant-se amb el treball i reforma que la diòcesi italiana de Milà porta a terme des de fa vint anys.

Gran festa de la família amb el papa

(Catalunya Cristiana) 30 de maig al 3 de juny es va celebrar a Milà la VII Trobada Mundial de les Famílies, amb el lema «La família: el treball i la festa», amb la presència de Benet XVI. El Papa va demanar a les famílies que recordin que l’amor «és l’única força que pot veritablement transformar el món». Un moment destacat d’aquesta trobada va ser la Festa dels Testimonis, que va alternar música, intervencions i les respostes de Benet XVI a preguntes formulades per diverses famílies.  

Les diòcesis catalanes celebren la Setmana de la Família i de la Vida

(Catalunya Cristiana) «A més família, menys crisi.» Aquest és el lema escollit per les delegacions de Família i Vida de les diòcesis catalanes per celebrar enguany la Setmana de la Família i de la Vida. Del 19 al 25 de març tindran lloc tot un seguit de xerrades, tallers formatius, taules rodones i conferències que serviran d’avantsala i preparació per a la celebració, del 30 de maig al 3 de juny, de la Trobada Mundial de les Famílies amb el Papa a Milà. 

Veure la fe