Vés al contingut

notícies relacionades

mes-llegits-2023

2023, l'any del Papa amb els bisbes i Montserrat

CR | Tot i que encara no hagi arribat la celebració del mil·lenari, Montserrat ha centrat enguany l'interès dels lectors de Catalunya Religió i el rànquing de notícies més llegides del portal. Un interès que s'ha vist amb les notícies sobre el pelegrinatge de la Confraria de la Mare de Déu de Montserrat a Roma amb la presència del papa Francesc i també la visita de l'expresident dels Estats Units Barack Obama a l'abadia catalana. 

mes-llegits-2022

2022, l'any d'Ucraïna i l'adéu al bisbe Toni Vadell

CR | Sense dubte el 2022, a Europa, ha estat l'any de l'esclat de la guerra a Ucraïna. Una notícia que també hem seguit des de Catalunya Religió i que ha marcat el rànquing de notícies més llegides del portal aquest any.

2019, entre la sentència i els bisbes (i Sor Lucía)

(CR) Els articles més llegits del 2019 a Catalunya Religió no s’escapen de la tendència d’altres anys. Tot allò relacionat amb la política o l’episcopat copen els primers llocs del llistat. Amb el permís de Sor Lucía Caram, amb un article en ple mes d’agost contra els qui qüestionen el papa Francesc.

2018, entre el suport al papa i el “procés”

(CR) Els continguts més llegits de Catalunya Religió durant el 2018, continuen focalitzats en la implicació eclesial en el moment polític que viu el país. Aquest any, també ha tingut especial seguiment el papa Francesc i els intents per entorpir les seves reformes.

2017, l'any del "procés" també a l'Església

(CR) El recull de les notícies més vistes del 2017 a Catalunya Religió mostra l'interès amb el qual els lectors han seguit totes les informacions eclesials relacionades amb l'actualitat política a Catalunya. Tres de les cinc notícies més llegides de l'any estan relacionades amb el procés sobiranista.

2016, Rahola i Sor Lucía, les dones més vistes de l'any

(CR) Tanquem el 2016 repassant els vídeos més vistos d'aquest any a CatalunyaReligió.cat. Davant de tot se situen dues dones. Pilar Rahola amb un fragment del pregó del Domund a la Basílica de la Sagrada Família. I Sor Lucía Caram explicant la seva trobada amb el papa Francesc al Vaticà per presentar-li el projecte #invulnerables.

Veure la fe

monogràfics

MONOGRÀFIC