Vés al contingut

notícies relacionades

La casa de colònies d'Aina es prepara per la festa de Meritxell

(Bisbat d'Urgell) Els joves que es preparen per a desenvolupar tasques de monitor van fer el curs de formació a la Casa de Colònia d'Aina  la tercera setmana d'agost, tancant d'aquesta manera les activitats de lleure i de formació en valors cristians que s'ha desenvolupat al llarg de l'estiu a Aina.

Gallagher: "Andorra serà el que el poble andorrà vulgui"

(CR) La visita d'aquest dijous a Andorra del Secretari de Relacions amb els Estats de la Santa Seu, Paul Richard Gallagher, va servir per confirmar la disposició del Vaticà a mantenir el coprincipat episcopal. En una trobada amb els periodistes Gallagher va assegurar que confia en la continuïtat del Coprincipat i que la institució episcopal tindrà el futur "que el poble andorrà vulgui".

El "ministre d'Exteriors" del Vaticà visita Andorra després que Margallo li lliurés un dossier sobre Catalunya

(Jordi Llisterri –CR) Aquest dimecres arriba a Andorra el secretari de Relacions amb els Estats de la Santa Seu, l'arquebisbe Paul Richard Gallagher. El "ministre d'Exteriors" del Vaticà hi farà un visita oficial dimecres i dijous per participar en els actes de la Festa Nacional d'Andorra. Gallagher ha estat convidat pel copríncep, l'arquebisbe Joan-Enric Vives, i pel Govern del Principat.

Cañizares presideix dilluns la declaració de basílica del Santuari de Meritxell

(Bisbat d'Urgell) El Principat d'Andorra celebrarà el vuit de setembre la Diada de Meritxell i, alhora farà celebració solemne de la concessió al Santuari del títol i dignitat de Basílica Menor. La cerimònia, que començarà a les onze del matí, serà presidida pel cardenal Antonio Cañizares, com a prefecte de la Congregació

panoràmica

Veure la fe