Vés al contingut

notícies relacionades

premi-joan-gomis-convocatoria

S'obre la convocatòria del premi de periodisme solidari Memorial Joan Gomis

JUSTÍCIA I PAU / CR | La XIX convocatòria del Premi de Periodisme Solidari Memorial Joan Gomis ha obert fins al 19 de juliol. El Memorial és convocat per les següents entitats: Justícia i Pau, Cristianisme i Justícia, FundiPau, Mans Unides, Fundació Cultura de Pau, Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna-URL, Lafede.cat, Catalunya Religió, el Col·legi de Periodistes de Catalunya i les revistes El Ciervo i Foc Nou.

memorial-gomis

Carmina Balaguer i Plàcid Garcia-Planas, Memorial Joan Gomis 2023

MEMORIAL JOAN GOMIS | La XVIII edició del Memorial Joan Gomis ha premiat l'educació i el reporterisme. El jurat ha reconegut el reportatge Maestras rurales, las madres ocultas de los cerros, de la periodista Carmina Balaguer. En la modalitat de trajectòria s'ha premiat el reporter Plàcid Garcia-Planas. L’acte de lliurament de premis tindrà lloc el 23 de novembre al Col·legi de Periodistes de Catalunya.

joan-gomis-2022-00

El Premi Joan Gomis denuncia que el periodisme “no és on la gent pateix”

CR | Clàudia Frontino i Agus Morales, director de la Revista 5W, han recollit aquest dijous el Premi Memorial Joan Gomis 2022 en un acte que ha tingut lloc al Col·legi de Periodistes de Catalunya. En el seu discurs d'agraïment, Morales ha fet autocrítica del periodisme i ha demanat "ser al costat dels qui pateixen". 
memorial-joan-gomis-2022

Clàudia Frontino i la 'Revista 5W', Memorial Joan Gomis 2022

MEMORIAL JOAN GOMIS | La XVII edició del Memorial Joan Gomis ha premiat la defensa dels drets humans i la lluita pel sensellarisme. El jurat ha reconegut el reportatge Dones sense llar, històries de supervivència, de la periodista Claudia Frontino. En la modalitat de trajectòria s'ha premiat la Revista 5W. 

Convocat el XVII Premi de Periodisme Solidari Memorial Joan Gomis

(Justícia i Pau) S’obre una nova convocatòria del premi de Periodisme Solidari Memorial Joan Gomis. Amb aquest certamen, les entitats convocants volen mantenir viva la memòria de Gomis i el seu exemple de compromís a favor de la pau, els drets humans, l’eliminació de la pobresa l’exclusió social i les desigualtats. El termini d'admissió d'originals i candidatures d'enguany finalitza el 25 de juliol de 2022.

El Premi Joan Gomis demana “fer periodisme sobre l’Àfrica i des de l’Àfrica”

(CR) Un periodisme pausat, disposat a preguntar, a escoltar respostes fins i tot quan són incòmodes. I que assenyala amb valentia les causes que provoquen exclusió i violència extrema. És el periodisme solidari que han reivindicat els guardonats del Premi Joan Gomis en rebre aquest dijous el guardó al Col·legi de Periodistes de Catalunya.

Veure la fe