Vés al contingut

notícies relacionades

Un nou recorregut espiritual per recordar els màrtirs de la UCA

(Jesuïtes/CR) "Que l'esperança torni a néixer avui al nostre món". Aquesta és la voluntat de la pregària-concert que dijous tindrà lloc en memòria del martiri de sis jesuïtes i dues dones a la Universitat Centreamericana d'El Salvador, el 16 de novembre de 1989. Serà l'últim dels actes commemoratius del 25è aniversari d'aquells fets.

Sant Joan de Déu celebra la festa dels seus màrtirs

(OHSJD) Aquest dissabte se celebra la festivitat dels Beats Màrtirs Hospitalaris de Sant Joan de Déu. L'orde hospitalari ha unificat a tot el món la celebració de la memòria dels Beats Braulio María Corres i companys màrtirs, que fins ara es commemorava el 30 de juliol, amb la dels Germans beatificats a Tarragona l'any passat.

Vetlla de pregària ecumènica per obrir la Setmana Santa

(CR) En el context de Setmana Santa la Comunitat de Sant’Egidio proposa cada any una pregària pels testimonis de la fe del nostre temps. És una convocatòria ecumènica que es fa a Roma i a diverses ciutats del món.

Pelegrins i familiars dels beatificats tornen a casa satisfets

(Laura Mor –CR/Tarragona) Amb la veu trencada i amb un somriure de satisfacció, un ancià en cadira de rodes s’acomiadava aquest diumenge de Tarragona i agafava l’avió per tornar cap a casa, a Menorca. Acaben de beatificar el seu germà, Joan Huguet, el rector de Ferreries que moria assassinat l’any 1936. El van acompanyar un centenar de menorquins, amics i familiars, contents de celebrar la beatificació del primer màrtir de les illes.

panoràmica

Veure la fe