Vés al contingut

notícies relacionades

El sector social dels jesuïtes, fort en ajuda i resistència

(Jesuïtes) Sembla que les actituds d’ajuda i resistència són força presents a les entitats que formen part del sector social dels jesuïtes a Catalunya, però voldrien potenciar més aspectes com l’agraïment o la contemplació. És una de les impressions generals que aquest dilluns han compartit els professionals de les diverses entitats, en el marc d'una jornada de formació conjunta sobre l'acció social des de l’espiritualitat ignasiana.

Identitat i immigració, en la segona jornada sobre educació i infància en risc

(Jesuïtes) Les entitats del sector social dels Jesuïtes de Catalunya que treballen en l’àmbit de l’educació d’infants i joves convoquen per aquest dijous la segona jornada sobre educació i infància en risc al Casal Loiola. Enguany parlaran sobre la construcció de la identitat en infants i joves d’origen immigrant, i les dificultats que es troben en aquest procés, com a conseqüència de les seves experiències personals o familiars.

"El sector social dels jesuïtes el construïm entre tots"

(Laura Mor CR) Es consolida el treball en xarxa de les entitats de la Companyia de Jesús dedicades a l'acció social a Catalunya. Els directors dels diferents centres, associacions i fundacions s'han reunit aquesta setmana per perfilar com seguir compartint recursos, contactes i neguits de la tasca diària.

Veure la fe