Vés al contingut

notícies relacionades

bones-lluis-mor-terrassa

Mor Lluís Bonet, antic rector de Sant Pere de Riudebitlles

BISBAT DE SANT FELIU | El rector emèrit de Sant Pere de Riudebitlles, Lluís Bonet, ha mort aquest dimarts a l'edat de 89 anys. Aquest dijous el bisbe de Sant Feliu, Agustí Cortés, ha presidit les exèquies a la residència Sant Josep Oriol. A la tarda, serà conduït a l’església parroquial de Sant Pere de Riudebitlles.

Lluís Bonet, un capellà per tots

(CR) Lluís Bonet, antic rector de la parròquia de Sant Cristòfor, ha estat guardonat amb la medalla al mèrit ecumènic, lliurada per Cristians per Terrassa per la seva tasca ecumènica amb diferents comunitats religioses en el barri de Ca n'Anglada de la ciutat. El lliurement del premi ha anat precedit de la glossa de l'antic vicari de Bonet a la parròquia egarenca, Josep M. Font, que reproduïm íntegrament. Actualment Bonet és rector de la Sagrada Família.

Lluís Bonet serà guardonat amb la medalla al mèrit ecumènic

(Direcció General d'Afers Religiosos) Aquest guardó reconeix el treball fet en anys passats i difícils, en favor d’unes relacions respectuoses entre diferents confessions religioses. En el cas concret de Bonet se li reconeix la destacada tasca desenvolupada al barri de Ca n’Anglada com a rector de la parròquia catòlica de Sant Cristòfor i veïna de l’Església evangèlica Bethel. També les seves responsabilitats com a Vicari episcopal de Zona.

Bon Nadal des de la Sagrada Família!

Probablement la Sagrada Família és el pessebre més gran que hi ha a Catalunya. Un pessebre de pedra que aquest any ha estat més mediàtic que mai amb la visita de Benet XVI.

Aquest ha estat l'any de la Sagrada Família. I per això hem demanat al rector de la parròquia, mossèn Lluís Bonet, que sigui qui feliciti el Nadal als lectors i amics de CatalunyaReligió.cat.

Veure la fe