Vés al contingut

notícies relacionades

Més de 15.000 infants i joves a punt per als campaments d’estiu de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

(MEG) Minyons Escoltes i Guies de Catalunya (MEG) ha posat en marxa els campaments d’estiu de l’entitat. Més de 15.000 infants i joves d’arreu de Catalunya participen en 750 campaments durant els mesos de juny, juliol i agost. Enguany, MEG ha llançat una campanya de formació i conscienciació davant l’emergència climàtica, amb l'objectiu que tots els escoltes i guies marxin de campaments preparats per fer front les possibles incidències derivades d’aquesta crisi.

Les delegacions territorials de la Fundació Pere Tarrés realitzen activitats d'estiu per a uns 7.500 infants

(Fundació Pere Tarrés) Les delegacions de la Fundació Pere Tarrés a la demarcació de Tarragona, la Catalunya Central i les Illes Balears preveuen organitzar aquest estiu nombroses activitats de lleure educatiu, de les quals en gaudiran al voltant de 7.500 infants, adolescents i joves, una xifra molt similar a la del 2019, l’estiu abans que s’iniciés la pandèmia. A escala global, la Fundació Pere Tarrés esper

Els bisbes parlen de les colònies i les activitats de lleure

(GIEC) Els bisbes de Catalunya centren els seus escrits dominicals a parlar de les colònies i activitats de lleure, així com del manament de l’amor, de la ciutat santa de Jerusalem, de la realitat de l’eutanàsia, de l’Assemblea Sinodal, de l’essencial en la missió, de la guerra i de viure la fe.

La Fundació Comtal demana ajuda perquè 125 infants puguin anar de colònies

(Fundació Comtal) El repte solidari d'aquest estiu per a la Fundació Comtal és aconseguir que 125 infants, adolescents i joves puguin fer activitats d'estiu, colònies i campaments durant els mesos de juny i juliol. Per aconseguir-ho, aquest 17 de juny engegaran una campanya solidària juntament amb una nova edició del Sopar Solidari que se celebrarà al pati de La Salle Barceloneta a partir de les 20:00 h de la tarda. 

Els esplais cristians mobilitzen 500 monitors en una jornada marcada pel foment del català

(Fundació Pere Tarrés) Amb el retorn a una certa normalitat, un grup de 500 monitors i monitores del Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans (MCECC) – Fundació Pere Tarrés s'han trobat aquest dissabte a Igualada per repensar i assentar les bases de la tasca educativa dels centres i grups d’esplai. Un dels principals eixos d’acció marcats per aquesta jornada ha estat reforçar la contribució del foment de la llengua i la cultura cat

Els responsables de Minyons i Guies debaten sobre els eixos de transformació de l'entitat

(MEG) Minyons Escoltes i Guies de Catalunya (MEG) ha celebrat els dies 14 i 15 de maig una trobada de caps i responsables associatius per avançar cap a la renovació del model d’entitat. Sota el lema ‘Canviem per canviar el món’, joves voluntaris d’arreu de Catalunya s’han trobat a Sant Celoni per debatre sobre els eixos de transformació de l’entitat i gaudir d’un cap de setmana ple d’activitats i escoltisme.

“Per l’Esplai l’Estel el pare Claret és un referent educatiu”

(Claretians) “El pare Claret promou uns valors que fan créixer als infants com a persones”. Així explica el responsable general de l’Esplai l’Estel, Arnau Subias, el treball de l’entitat entorn la figura de sant Antoni Maria Claret. Aquesta tasca veurà els seus fruits a les activitats d’estiu que preparen, un any més, el centre d’esplai vinculat als missioners claretians.

Violant Cervera: “Durant la pandèmia, el lleure ha estat un espai de canalització emocional”

(Fundació Pere Tarrés) “La pandèmia ha passat factura als drets humans. Ens ha posat davant del mirall i ens ha fet adonar que hem d’enfortir l’escut social”. Amb aquestes paraules, la consellera de Drets Socials del Govern de la Generalitat, Violant Cervera, ha arrencat la seva exposició al 77è Fòrum Social Pere Tarrés que ha tingut lloc aquest dimecres 13 d'octubre.

Veure la fe