Vés al contingut

notícies relacionades

ruscalleda-llenties

El Centre Sant Jaume recupera la presencialitat del sopar de llenties solidàries

CENTRE SANT JAUME | Després de dos anys sense celebrar-lo per la pandèmia, el Sopar de Llenties Solidàries del Centre Sant Jaume torna el dijous 27 d’abril a l’Escola Jesuïtes Sarrià-Sant Ignasi de Barcelona. En aquesta edició, es comptarà amb una recepta exclusiva de la xef Carme Ruscalleda pel centre de la Companyia de Jesús i que cuinarà l’empresa de gestió de menjadors escolars F.Roca S.L.

Llenties solidàries: un concurs amb Carme Ruscalleda i Ada Parellada

(Centre Sant Jaume) Després de 8 anys celebrant el Sopar de Llenties Solidàries a benefici del Centre Sant Jaume, l’entitat de Badalona ha hagut de donar-li la volta al Sopar per treure endavant aquest important esdeveniment de captació de fons, reconventint-lo en un concurs.

Paco Ángel, als jesuïtes de Sarrià: “El nostre Déu pren part pels més febles”

(Centre Sant Jaume) Té 28 anys, és treballadora social i treballa al Museu Picasso. Abir Sadri va entrar el Centre Sant Jaume quan tenia 9 anys, junt amb el seu germà petit. La seva família acabava d'arribar del Marroc. Aquest dijous ha agraït públicament la tasca de “tots els educadors i educadores, els voluntaris i voluntàries i tots els invisibles que fan possible aquest projecte”.

Les Llenties Solidàries: tot Sant Ignasi a favor del Sant Jaume

(Jesuïtes) “El menú és ben senzill. I la causa, molt noble”. Amb aquesta invitació la Fundació Carles Blanch ha obert les inscripcions a la sisena edició del Sopar de Llenties Solidàries, a favor del Centre Sant Jaume de Badalona. L'acte tindrà lloc el proper dijous 22 de març a Jesuïtes Sarrià – Sant Ignasi.

Llenties per trencar el cercle de l'exclusió a Badalona

(Jesuïtes) Aquest dijous se celebrarà una nova edició del sopar 'Llenties Solidàries' a l'escola Jesuïtes Sarrià - Sant Ignasi, que coincideix aquesta vegada amb la celebració del 120 aniversari de l'escola. Aquest sopar solidari, que arriba a la quarta edició, s'organitza a benefici de les activitats del Centre Sa

Veure la fe