Vés al contingut

notícies relacionades

Pilar Lance: “Els salesians no treballem amb el fracàs, sinó amb el futur”

(Laura Mor –CR/Lleida) “Potser amb una pala i amb sorra de platja en comptes de fer-ho amb material de construcció, però estem construint el Regne segur, no podria ser d'una altra manera”. Pilar Lance és educadora social i dirigeix la Plataforma d'Educació Social dels Salesians a Lleida. “L'aposta dels salesians és claríssima: pels joves que estan en una situació de risc i que no tenen opcions en d'altres espais”.

Congrés Fedac: De corregir en vermell, a avaluar en verd

(Jordi Llisterri-CR/Lleida) Res ja no serà igual en el món de l'educació. Ni tan sols la manera d'avaluar l'alumne. De corregir-li en vermell tot allò que fa malament perquè n'aprengui, caldrà passar a avaluar en verd el que ell ha aprés i que li permet corregir l'error. I això no es pot fer al marge de les emocions. Són algunes de les idees de la jornada del Congrés Fedac que aquest dissabte es va fer a Lleida dins de les cinc sessions de l'any congressual #avuixdemà.

Lleida engega la campanya d'atenció a temporers

(Bisbat de Lleida) Comença a Lleida la campanya d’atenció als temporeres. Aquests dies s'ha posat en marxa d’un projecte integral que diferencia l’àmbit laboral i l’atenció social i humanitària amb l’objectiu que cap persona que busqui feina a la recollida de la fruita dormi al carrer.

Omella: "Els principis de l'Església no pertanyen a cap partit polític"

(Jordi Llisterri -CR) La darrera vegada que es van barrejar toros, església i política en aquest país la cosa va acabar bastant malament. Amb les bullangues i la crema de convents de 1835. Sis toros dolents a la plaça de la Barceloneta van exaltar els anticlericals i la destrucció de patrimoni va ser pitjor que la de la Setmana Tràgica de 1909.

La diòcesi de Lleida s'autoavalua esperant nou bisbe

(Bisbat de Lleida) 'Església de Lleida, què dius de tu mateixa?' és el títol de l’Assemblea Diocesana que se celebrarà el matí del pròxim dissabte 30 de maig a la Casa de l’Església-Acadèmia Mariana, on es farà un informe de l’estat actual de la diòcesi. La voluntat del bisbe de Lleida Joan Piris és que sigui la mateixa diòcesi qui elabori un informe sobre la seva realitat i moment, per

panoràmica

Veure la fe