Vés al contingut

notícies relacionades

Eutanàsia, fer de l'excepció la norma

(Glòria Barrete –CR) El 17 de desembre s’aprova al Congrés dels Diputats la llei de l’eutanàsia. Una llei complexa, amb molts interrogants i molts dubtes, polititzada en el debat públic, i criticada pels bisbes que demanen inversió pública en les cures pal·liatives i la “proximitat i l’acompanyament integral en l’etapa final de la vida”.

Dues lleis contra la discriminació?

(Josep Maria Carbonell, Eugeni Gay, David Jou, Jordi Lòpez Camps, Margarita Mauri, Josep Miró i Ardèvol, Francesc Torralba - La Vanguardia) Es tramita al Parlament un projecte de llei contra la discriminació que, com a idea, només pot ser benvinguda, com ho és tota iniciativa inclusiva i solidària.

Com afecta la reforma del papa Francesc els casos de nul·litat matrimonial?

(Bisbat de Lleida) El Bisbat de Lleida i l'Institut de Ciències Religioses de Lleida (IREL) en col·laboració amb el Departament de Ciències Jurídiques i Econòmiques de IEI (Institut d'Estudis Ilerdencs) organitza el segon cicle de conferències sobre 'Matrimoni i dret canònic', per tal d'analitzar les importants modificacions legislatives promogudes pel papa Francesc, i que han suposat rellevants canvis pràctics.

És legítim desobeir la llei?

(Jesuïtes) La desobediència civil i la criminalització de la dissidència va ser el tema tractat a la darrera sessió del cicle de conferències "Els dilluns dels Drets Humans", que organitzen conjuntament Cristianisme i Justícia i Justícia i Pau, i que té lloc cada primer dilluns de mes.

panoràmica

Veure la fe

podcasts