Vés al contingut

notícies relacionades

papa-creacio

El Papa demana “l'aplicació efectiva” de l'Acord de París pel canvi climàtic

Moviment Laudato Si' | El papa Francesc ha assegurat que la propera Conferència de les Nacions Unides sobre el Canvi Climàtic (COP27) representa "una oportunitat per impulsar una aplicació efectiva de l'Acord de París". Així ho deixa escrit en el missatge per al Temps de la Creació que ha presentat l'Oficina de Premsa del Vaticà aquesta setmana. 
combustibles

Organitzacions religioses anuncien una desinversió multimilionària en combustibles fòssils

Moviment Laudato Si' | Trenta-cinc organitzacions religioses de sis països diferents han anunciat la seva desinversió en empreses de combustibles fòssils. Entre les institucions participants hi ha organitzacions catòliques que sumen una desinversió de 500 milions de dòlars. Un anunci que ha fet el Moviment Laudato Si', el Consell Mundial d'Esglésies, Operation Noah, Green Anglicans i FreenFaith, entre altres organitzacions. 

El Seminari de Solsona instal·la plaques solars

(CR) Sobre la teulada, el Seminari de Solsona ha instal·lat un total de 65 panells solars. Una iniciativa d'autoconsum que, per al bisbat de Solsona, suposa “un pas endavant vers un funcionament més sostenible del conjunt de l'immoble”. 

L'Església de Tarragona celebra el dia de la Terra

(Arquebisbat de Tarragona) En commemoració del Dia de la Terra, el Secretariat diocesà d'Ecologia i Justícia Social de l'Arquebisbat de Tarragona ha organitzat una jornada al santuari de la Mare de Déu de Montserrat, a Montferri, aquest diumenge. 

Una encíclica, un anell, natura i molta poesia al Miracle

(Mercè Solé – Amics del Miracle) La Casa d’Espiritualitat del Miracle ofereix des de fa uns quants anys una colla d’activitats que, d’una forma més o menys explícita, relacionen l’extraordinari entorn natural del Santuari amb l’espiritualitat i l’art. De vegades ho fa des d’una perspectiva obertament cristiana. D’altres senzillament des del silenci, de manera que persones de sensibilitats, inquietuds i itineraris molt diversos s’hi troben ben acollides.

panoràmica

Veure la fe

podcasts

monogràfics

MONOGRÀFIC