Vés al contingut

notícies relacionades

La bellesa de les Neus a l’agost

(Ramon Bassas –CR) Bé pels seus llibres i escrits, o bé pels seus compromisos en diversos projectes, podem dir que la Laia de Ahumada ha tocat temes força variats. «Jo soc doctora en filologia catalana i m’he dedicat a estudiar l’escriptura femenina de l’època moderna, de fet, però també sóc escriptora i m’he ocupat de temes d’espiritualitat».

La mort per veure la vida com un do inesperat

El llibre recomanat de Laia de Ahumada (Ramon Bassas –CR) Laia de Ahumada és filòloga i escriptora. Ha inspirat el Centre Obert Heura i de l'associació Terra Franca. La temàtica de la seva escriptura és el camí espiritual i la recerca interior i compta ja amb una bona colla de llibres publicats. Per aquest estiu ens recomana Cinc meditacions sobre la mort (altrament dit sobre la vida) de François Cheng.

“En els moviments socials hi ha una dimensió molt profunda”

(Laura Mor –CR) “Dins dels entorns eclesials sovint costa mirar fora”, assegura José Eizaguirre. Ell, però, ho ha fet. Té un peu en el camp religiós i un altre en els moviments socials i acaba de publicar Todo confluye a Desclée De Brouwer. L'autor ha preguntat per la vivència espiritual als infatigables del “un altre món és possible”.

85 anys. Casaldàliga, el que més admiro de tu

(CR) Aquest dissabte el bisbe Pere Casaldàliga fa 85 anys. Amb motiu del seu aniversari CatalunyaReligió.cat ha preguntat a diverses personalitats properes al bisbe què significa per a ells Casaldàliga. Aquestes han estat les respostes del bisbe Joan Godayol, el provincial dels Claretians, Màxim Muñoz la benedictina Teresa Forcades, l'economista Arcadi Oliveres i l'escriptora Laia de Ahumada. Aquest recull és la nostra manera de felicitar Pere Casaldàliga.

Veure la fe