Vés al contingut

notícies relacionades

Planellas entra a Tarragona com a “bisbe amb el poble”

(Jordi Llisterri-CR) Celebració a Tarragona. Joan Planellas ja és nou arquebisbe metropolità i primat de Tarragona. Aquest dissabte al matí ha entrat a la catedral. Ha jurat “defensar la dignitat de primat de les Espanyes que honora i distingeix aquesta seu” com s’exigeix a qualsevol arquebisbe que vol entrar a Tarragona. Ha estat ordenat bisbe. I s’ha assegut per primera vegada a la càtedra de Sant Fructuós portant la mitra que va ser de l’arquebisbe Josep Pont i Gol.

L'opció missionera de mossèn Cabayol, en un llibre

(Arquebisbat de Tarragona) Recull de testimonis, vivències i anècdotes dels col·laboradors de mossèn Josep Cabayol (La Riera de Gaià, 1935), en la seva missió diocesana al llarg de quaranta anys a Ruanda, a l’Àfrica. És el llibre 'Mn. Josep Cabayol i Magrinyà, un home coratjós', presentat al Centre Tarraconense El Seminari.

La Càtedra Josep Pont i Gol prendrà el relleu al Centre d'Estudis Pastorals

(Laura Mor –CR) No hi ha concrecions, sols una decisió: els bisbes de les diòcesis amb seu a Catalunya crearan la Càtedra de Teologia Pastoral 'Arquebisbe Josep Pont i Gol' per continuar amb la tasca del Centre d’Estudis Pastorals. La nova Càtedra estarà integrada a la Facultat de Teologia de Catalunya i tindrà cura de l’edició de la revista Quaderns de Pastoral.

panoràmica

Veure la fe