Vés al contingut

notícies relacionades

La Sagrada Família torna a aixecar la mirada

(Jordi Llisterri-CR) Entrar a la Sagrada Família fa aixecar la mirada. Això és el que han pogut tornar a experimentar aquest dissabte al matí els primers visitants del temple després de 114 sense estar obert a les visites. És l’inici de la “Fase Homenatge” de la reobertura del temple, els caps de setmana de visites gratuïtes. Com no podia ser d’altra manera, la primera visita ha estat un agraïment al personal sanitari.

Les misses que han tornat a Barcelona

(Jordi Llisterri-CR) “No havíem viscut res semblant des dels temps de la Guerra Civil, sense misses”. Així ha començant mossèn Josep Maria Turull la salutació a la primera missa vespertina a la cripta de la Sagrada Família de Barcelona, recordant el que li havia comentat una persona gran.

Ànima Medieval, una proposta eclesial conjunta pel turisme

(Jordi Llisterri-CR) La pregunta gairebé és per què no s’havia fet abans. Per primera vegada tres dels principals temples amb atractiu turístic del centre de Barcelona posen en marxa una iniciativa conjunta de promoció. Sota la marca de Medieval Soul (Ànima Medieval), ara es pot adquirir una entrada conjunta a la Catedral de Barcelona, la basílica de Santa Maria del Mar i l’antic convent de Sant Pau del Camp. La perspectiva és que s’hi vagin afegint les entrades a altres edificis eclesiàstics.

Torra nomena nou prior de la Capella de Sant Jordi de la Generalitat

(Jordi Llisterri-CR) El president de la Generalitat, Quim Torra, ha nomenat mossèn Josep Maria Turull nou prior de la Capella de Sant Jordi del Palau de la Generalitat. Turull substitueix el també canonge Joan Evangelista Jarque, que ha estat prior els darrers 42 anys. Jarque era l’únic nomenament del president  Josep Tarradellas que encara restava vigent.

Josep M. Turull, primer rector de la Basílica de la Sagrada Família

(Jordi Llisterri-CR) Aquest dijous s’han fet públics els canvis de rectors de cara el curs vinent a les parròquies de l’arquebisbat de Barcelona que ha decidit l'arquebisbe Joan Josep Omella. Un dels nomenaments més rellevants que s’ha confirmat és el de Josep Maria Turull com a nou rector de la parròquia i de la Basílica de la Sagrada Família. Turull serà el primer rector de la Basílica.

panoràmica

Veure la fe