Vés al contingut

notícies relacionades

Gallifa: “És necessari que les nostres societats apostin de veritat pels nens i les nenes, l’educació i la integració de tradicions”

(Claret) Ahir dimarts dia 9 de març, a les 18.30h, va tenir lloc la taula rodona virtual del llibre Educació Integral i Transformació del Sistema Educatiu a Catalunya del catedràtic Josep Gallifa, el segon títol de la col·lecció Blanquerna-Educació, una col·laboració entre la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i l’Esport Blanquerna-URL i l’Editorial Claret.

Els desafiaments del sistema educatiu

(Claret) Un any després d’El compromís ètic del mestre, el primer llibre de la col·lecció Blanquerna-Educació  editada per l’Editorial Claret, es publica l’obra Educació Integral i Transformació del Sistema Educatiu a Catalunya, del professor catedràtic de la Universitat Ramon Llull en Psicologia i Educació

Barcelona, capital de la innovació educativa

(Jordi Llisterri-CR) Barcelona té tots els elements per convertir-se en una capital internacional de la innovació educativa. Un procés de renovació pedagògica en el que també s'hi han implicat a fons diverses institucions eclesials. Així ho demostra la bona acollida del I Simposi  Internacional Barcelona/Educació/Canvi que es va clausurar aquest divendres a Barcelona.

“Hi ha docents que busquen espais de reflexió compartida”

(Laura Mor –CR) Visió pedagògica compartida aquest dimarts a l'Auditori de l’Escola d’Arquitectura de La Salle. Els fonaments de l'educació són tan vàlids avui com segles enrere. Justícia, fraternitat, autoritat i humor són les paraules destacades en la quarta Jornada Repensar el sentit de l'educació.

Gardner: "Ens calen persones que facin servir les seves intel·ligències a fi de bé"

(Universitat Ramon Llull) Aquest divendres Howard Gardner, professor i investigador d'Educació i Psicologia a la Harvard Graduate School i a la Universitat de Harvard, conegut per ser l’autor de la teoria de les intel·ligències múltiples (IM), ha estat investit doctor honoris causa per la Universitat Ramon Llull (URL), a proposta de la

Veure la fe