Vés al contingut

notícies relacionades

“No és possible ser cristià no practicant”

(Cristianisme Segle XXI) Amb el títol ‘Moral i ètica en la figura de Jesús: l’escàndol de l’Evangeli’, la catedràtica d’ètica a la UB Begoña Roman i el professor Josep Cobo han parlat aquest dissabte sobre la utopia de l’Evangeli avui. Ho han fet a la sala d’actes de Cristianisme i Justícia, a Barcelona, en la cinquena sessió d’Espai Obert, que organitza l’Associació Cristianisme al segle XXI.

Déu, entre el tot i la 'xusma'

(CR –Ramon Bassas) Davant unes 350 persones que omplien el Casal Loiola aquest dilluns al vespre, el jesuïta i antropòleg Xavier Melloni i el professor de filosofia als jesuïtes de Sant Ignasi Josep Cobo van discrepar amb tota elegància, però amb contundència, sobre la seva idea de Déu, amb motiu de la presentació del llibre Déu sense Déu.

Els jesuïtes actualitzen el diàleg entre fe i justícia

(Jesuïtes) Més de 85 persones d’arreu de l’estat espanyol participaran aquest divendres i dissabte a Barcelona a la primera jornada de pensament fe-justícia, que convoca el centre d’estudis Cristianisme i Justícia i que comptarà amb una vintena d’experts com a ponents.

Veure la fe