Vés al contingut

notícies relacionades

Bisbe Cristau de Terrassa: “Hem de superar les diferències”

(Laura Mor –CR/Terrassa) Roda de premsa amb més seminaristes que periodistes. Els joves que avui eren a la sala del bisbat en el moment de fer-se pública la notícia han fet explícita l’estima que tenen al recent nomenat bisbe de Terrassa. El seu pare espiritual, Salvador Cristau Coll, fins ara bisbe auxiliar, rector del seminari i administrador de la diòcesi, passa a ser el nou bisbe de Terrassa.

El bisbe de Terrassa, Josep Àngel Saiz, nou arquebisbe de Sevilla

(Jordi Llisterri/Laura Mor –CR/Terrassa) Feia cinquanta anys que no passava. Un bisbe de Catalunya se’n va a fer les Espanyes. Aquest dissabte la Santa Seu ha anunciat el nomenament de Josep Àngel Saiz Meneses com a nou arquebisbe de Sevilla. És una de les seus més destacades de l’església a Espanya, entre la quinzena de seus vacants o amb el bisbe en espera de relleu que hi ha actualment.

Saiz, Vives i Benavent escollits pels organismes de govern de la Conferència Episcopal

(Jordi Llisterri-CR) El bisbe de Terrassa, Josep Àngel Saiz, l’arquebisbe d’Urgell, Joan-Enric Vives, i el bisbe de Tortosa, Enric Benavent, són els bisbes catalans que han estat escollits en la plenària pels organismes de govern de la Conferència Episcopal Espanyola. Després de l’elecció del cardenal Joan Josep Omella com president, entre dimarts i dimecres s’han completat les eleccions a diversos càrrecs per als propers quatre anys.

Salvador Esteve rep la Creu de Càritas Diocesana de Terrassa

(Diputació de Barcelona) El president en funcions de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, en el seu darrer acte oficial, va rebre aquest dimarts la Creu de Càritas Diocesana de Terrassa, de mans del bisbe de la Diòcesi de Terrassa, Josep Àngel Saiz Meneses, en presència del director general d'aquesta entitat vallesana, Salvador Obiols, en un acte que ha tingut lloc a la seva

Justícia i Pau homenatja Jordi Cots per la seva "tasca vocacional" en favor de la infància

(Laura Mor CR/Esplugues de Llobregat) Emotiu aplaudiment en l'homenatge a l'escriptor, advocat i pedagog Jordi Cots Moner del centenar llarg d'amics, col·laboradors i voluntaris de Justícia i Pau de Barcelona. Aquest divendres al vespre la segona edició de la convocatòria que l'entitat dedica a enfortir la seva xarxa ha reconegut l'itinerari vital de qui va ser el fundador i promotor de la Comissió de la Infància.

Ordenació de sis diaques a la Catedral de Terrassa

(Bisbat de Terrassa) Aquest diumenge, el bisbe de Terrassa , Josep Àngel Saiz Meneses va ordenar sis diaques a la catedral del bisbat. Va estar acompanyat per l’auxiliar Salvador Cristau, el bisbe emèrit de Solsona, Jaume Traserra, i 90 clergues, entre preveres i diaques, i amb el temple pel amb fidels vinguts de moltes parròquies de la diòcesi.

panoràmica

Veure la fe