Vés al contingut

notícies relacionades

Si no resen, almenys que riguin

(Jordi Llisterri-CR / Premià de Dalt) “L'alegria cristiana està acompanyada del sentit de l'humor, tan destacat, per exemple, en sant Tomàs Moro, en Sant Vicenç de Paül o en sant Felip Neri. El mal humor no és un signe de santedat”. Així ho diu el papa Francesc en el número 126 de la seva exhortació apostòlica sobre l’alegria de la santedat Gaudete et Exsultate.

"Els joves volen missatges radicals"

(Jornades Pastorals Castelladaura) Aquesta setmana s'han celebrat a Premià de Mar les 53 Jornades Castelldaura sobre "Joves, fe, vocació", organitzades pel Centre Sacerdotal Rosselló de l'Opus Dei.

La conversió ecològica, a les Jornades Castelldaura

(Opus Dei) 'La conversió ecològica, una exigència de la fe' és el títol de les 52 Jornades de Qüestions Pastorals de Castelldaura, que se celebraran dimarts i dimecres de la propera setmana a Castelldaura, a Premià de Dalt. Amb la base de l'encíclica 'Laudato Si'' teòlegs i científics reflexionaran sobre com passar de la teoria als fets pel que fa a la conversió ecol

És en la família on s'educa en la misericòrdia

(Jordi Llisterri –CR) "La família posseeix un capital immens que resideix en la confiança que té en el futur i en la vida que és capaç de generar". Així parlava de la família com escola de misericòrdia el cardenal arquebisbe de Peruggia, Gualtiero Bassetti, que aquest dimarts ha obert les Jornades de Qüestions Pastorals de Castelldaura.

“Els capellans han de ser segons el cor de Déu i com el poble els espera”

(Opus Dei) “Què s'espera d'un bon pastor?” A aquesta pregunta han contestat diferents persones -tant d'Església com de la societat civil- en la taula rodona del primer dia de les 50 Jornades de Qüestions Pastorals de Castelldaura. Per a l'arquebisbe d'Urgell, Joan-Enric Vives, s'han de compaginar dues exigències: “Els sacerdots han de ser segons el cor de Déu i com el poble els espera”.

Veure la fe