Vés al contingut

notícies relacionades

savall

El Festival Jordi Savall s'obre a la convivència i a les músiques del món

ACN | La quarta edició del Festival Jordi Savall estarà dedicada a la convivència i a les músiques del món amb una gran oferta de concerts inspirats en la pau, la tolerància i la diversitat cultural. La proposta se celebrarà a Montblanc i als Reials Monestirs de Poblet i Santes Creus del 12 al 18 d'agost.

jordi savall

Jordi Savall inaugura la commemoració del mil·lenari de Sant Pere de Ponts

ACN | La col·legiata de Sant Pere de Ponts (Noguera) ha donat el tret de sortida aquest dimecres al vespre als actes de celebració del seu Mil·lenari (1024 – 2024) amb l'actuació de Jordi Savall, que amb el seu conjunt instrumental Hespèrion XXI han interpretat el programa 'ORIENT-OCCIDENT · Diàleg de les ànimes'.

musica-espiritualitat-00

Què hi ha més espiritual que la música?

Jordi Llisterri –CR | Un dels motius pels quals ha d'existir una fundació que promogui el diàleg fe-cultura és introduir els temes religiosos, espirituals i transcendents en els espais culturals. Evitar l'eclipsi d'aquests temes i arribar a públics que habitualment no se'ls veu per les convocatòries confessionals. Això és el que va aconseguir aquest dimecres la Fundació Joan Maragall en l'acte celebrat a l'auditori del Palau de la Música Catalana, organitzat conjuntament per les dues institucions.

Poblet s'omple d'esperança a través de la música de Savall

(Glòria Barrete –CR/Poblet) Agost és sinònim de festivals de música, concerts i actes culturals a moltes poblacions catalanes. El Festival de Música Antiga de Poblet és una d'aquestes propostes, consolidades ja després de sis edicions consecutives i capitanejada des del primer moment pel mestre Jordi Savall. Aquest cap de setmana s'ha celebrat la sisena edició del Festival que ha comptat amb quatre concerts, tres conferències prèvies i més de dos mil assistents.

recull de notícies

Veure la fe