Vés al contingut

notícies relacionades

El GTER, participant a la Xa Assemblea Mundial de Religions per la Pau a Alemanya

(GTER) Gairebé 900 representants de més de 125 països diferents participen del 20 al 23 d'agost a la desena Assemblea Mundial de Religions per la Pau que se celebra a Lindau, Alemanya, sota el lema 'Cuidar el nostre futur comú'. El director Diocesà de Relacions Interreligioses de l’Arquebisbat de Barcelona i director del GTER, Joan Hernández Serret, ha estat convidat com a representant i delegat nacional.

El Retaule de Sant Ermengol, acte convidat de Catalonia Sacra

(CR/Catalonia Sacra) Des d'aquest divendres i fins el 15 d'agost, el conjunt catedralici de Santa Maria d’Urgell acollirà la representació del Retaule de Sant Ermengol. Aquest espectacle de música, llum i color està inclòs enguany dins de l'agenda oficial de Catalonia Sacra com a acte convidat.

L'ISCREB posa a prova què sabem i què se'ns escapa de les religions a Catalunya

(CR) Què mengen, com es vesteixen, quines són les pràctiques i ritus de les religions amb presència a casa nostra? Quins els seus profetes, déus i textos sagrats? Com s'organitza la comunitat de creients del judaisme, de l'hinduisme, de l'islam i del taoisme? Com acomiaden els seus morts la fe baha'í, en comparació al cristianisme o al sikhisme? Són algunes de les preguntes de l'enquesta virtual que proposa als internautes l'Institut Superior de Ciències Religioses de Barcelona (ISCREB).

Veure la fe