Vés al contingut

notícies relacionades

Justícia i Pau, 50 anys practicant la Doctrina Social de l'Església

(Laura Mor –CR) El 1972 van publicar una nota al diari denunciant la pràctica sistemàtica de la tortura en les comissaries de la policia. El fiscal els va acusar de difondre propaganda il·legal i en demanava dos anys de presó. Tots els dirigents de Justícia i Pau van ser processats i citats a declarar al Tribunal d'Ordre Públic. “Va ser el bateig de foc de Justícia i Pau”, explica Eduard Ibáñez, que n'és el director. El proper 24 de febrer l'entitat celebra 50 anys de vida.

XII Premi de periodisme Memorial Joan Gomis

(Justícia i Pau) Un any més, s'obre la convocatòria del premi de periodisme solidari Memorial Joan Gomis, organitzat per Justícia i Pau, Cristianisme i Justícia, FundiPau, Mans Unides, Fundació Cultura de Pau, Facultat de Comunicació Blanquerna – Universitat Ramon Llull, i les revistes El Ciervo i Foc Nou.

Emilia Laura Arias Domínguez i Tomás Alcoverro guanyen el IX Memorial Joan Gomis

(Justícia i Pau) El jurat de la novena edició del Memorial Joan Gomis, que promou el periodisme solidari, ha decidit premiar, en la categoria d’obres periodístiques, el reportatge 'Una revolución lenta pero irreversible' de la periodista Emilia Laura Arias Domínguez, aparegut a la revista on-line Pikara.

Es convoca el VIII premi de periodisme solidari Memorial Joan Gomis

(Justícia i Pau) El premi Memorial Joan Gomis promou el periodisme solidari en reconèixer persones, institucions o col·lectius que fan periodisme orientat a lluitar contra les desigualtats, la pobresa i l’exclusió social, i per defensar la pau i els drets humans. El concurs neix amb l’objectiu de divulgar el treball de persones i col·lectius compromesos amb aquesta tasca en diferents realitats socials. 

panoràmica

Veure la fe