Vés al contingut

notícies relacionades

“Enmig dels desafiaments, hi ha signes d'esperança a Terra Santa”

(Bisbat d'Urgell) La Coordinadora dels Bisbes en suport dels cristians de Terra Santa, representants de les Conferències Episcopals d'Europa, s'ha trobat del 21 al 26 de maig a Jerusalem. Entre ells hi participa des de fa dinou anys el bisbe d'Urgell, Joan-Enric Vives, com a representant de la Conferència Episcopal Espanyola.

Vives a Zelenski: “Farem tot el possible perquè Ucraïna recuperi la pau injustament arrabassada”

(Bisbat Urgell) L’arquebisbe d’Urgell i copríncep d’Andorra, Joan-Enric Vives, ha enviat una carta de suport al president d’Ucraïna, Volodímir Zelensky, i de repulsa per les brutals agressions a la població civil indefensa. Divendres va rebre el Cònsol honorari d’Ucraïna a Andorra, Antoni Zorzano Riera, amb qui Vives va intercanviar impressions sobre la s

Suport mutu entre cristians catalans i ucraïnesos

(Lucía Montobbio –CR) Catalunya és el territori de l’Estat amb més nombre d’ucraïnesos. Fora de Barcelona, alguns dels municipis més representatius d’aquesta realitat són Guissona, Lloret de Mar i Badalona. Aquests dies catalans i ucraïnesos s’apleguen a les parròquies per pregar, i mantenir viva l’esperança i la fe en què la guerra s’aturi.

Càritas Jerusalem denuncia la "situació penosa" que es continua vivint a Terra Santa

(GIEC) Quina és la situació actual en els diversos territoris on s'estén la sol·licitud pastoral del Patriarcat Llatí de Jerusalem format per Israel, Palestina, Jordània i Xipre? El patriarca llatí de Jerusalem Pierbattista Pizzaballa ha fet una detallada explicació en la reunió de la Coordinadora de bisbes en favor dels cristians de Terra Santa.

Vives rep la Consellera d'Acció Exterior de la Generalitat

(Bisbat d'Urgell) L'arquebisbe d'Urgell i copríncep d'Andorra, Joan-Enric Vives, va rebre el dilluns 17 de gener de 2022, la Consellera d'Acció Exterior de la Generalitat de Catalunya, Victòria Alsina, al Palau Episcopal. La Consellera anava acompanyada del director general de Prospectiva i d'Innovació en l'Acció Exterior, Joan M. Piqué.

Joan-Enric Vives beneeix les obres de condicionament de la Casa del Bisbat d'Urgell

(Bisbat d'Urgell) L'arquebisbe Joan-Enric Vives ha inaugurat la restauració que s'ha dut a terme els darrers mesos a l'edifici de la Casa del Bisbat d'Urgell. L'acte que s'ha fet aquest diumenge a la tarda ha comptat amb els representants de tot el bisbat, des del presbiteri diocesà fins als treballadors de la cúria. 

panoràmica

Veure la fe