Vés al contingut

notícies relacionades

vives-benet16

L'arquebisbe Vives a la capella ardent de Benet XVI

BISBAT D'URGELL | El bisbe d'Urgell, Joan-Enric Vives, s'ha fet present aquest dimecres al matí a la capella ardent del papa Benet XVI. Davant les despulles del papa emèrit, Vives ha pregat per "la vida i el magisteri" de Joseph Ratzinger, expliquen des del bisbat d'Urgell.
canolich-music-festival-00

1.500 joves participen a la desena edició del Canòlich Music Festival

BISBAT D'URGELL | El Festival Canòlich Music 2022 ha tancat aquest cap de setmana amb la participació d'uns 1.500 joves d'Andorra. En l'acte central del festival, la missa jove a la parròquia de Sant Julià de Lòria, l'arquebisbe Joan-Enric Vives ha tancat les jornades felicitant els organitzadors, els participants, els músics, els voluntaris i entitats participants.
cec-00

Joan-Enric Vives recorda el “testimoniatge de llibertat i dignitat” de Jacint Verdaguer

BISBAT D'URGELL | El Centre Excursionista de Catalunya (CEC) ha inaugurat l'exposició 'Al voltant de Verdaguer', on diversos autors contemporanis reinterpreten la vida i obra literària del poeta Jacint Verdaguer. Un dels participants d'aquestes reinterpretacions és l'arquebisbe Joan-Enric Vives que ha escrit un text en conversa amb el llibre Excursions de Verdaguer.
vives-anglaterra-6

L’arquebisbe Vives assisteix al funeral de la reina Elisabet II

BISBAT D'URGELL | L’arquebisbe d’Urgell i Copríncep d’Andorra, Joan-Enric Vives, acompanyat de Carles Jordana, ambaixador d'Andorra davant del Regne Unit i Irlanda del Nord, han assistit aquest matí, a Londres, als funerals d'Estat per la Reina d'Anglaterra, Elisabet II, que han tingut lloc a l'Abadia de Westminster. 

panoràmica

Veure la fe