notícies relacionades

“Ningú no té dret a negar una consulta”, afirma...

(Josep Casellas -CR) “Ningú no té dret a negar una consulta”, va dir el doctor Joan...

recull de notícies

Dm, 30/09/2014
|
Cristianisme i Justícia/Justícia i Pau

panoràmica

veure la fe

L'Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes organitza el segon concert de Corals

Maria Lluïsa Montroig, vicepresidenta de l'Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes de Girona, visita el programa "Camí de Vida" del bisbat de Girona i explica, a Carles Sánchez, l'organització del segon concert de Corals.

També ha visitat el programa Joan Costa, mosén i professor de teologia de la Facultat de Teologia de Catalunya, en motiu de la Jornada de preveres i diaques que va organitzar el Bisbat de Girona en la qual hi va intervenir afirmant  “Ningú no té dret a negar una consulta

“Quan dónes a un pobre, no li dónes res. Li tornes el que li has robat”

La paràbola del bon samarità. Tan senzilla com ser compassiu, generós i estimar. I posar l’home i la seva dignitat en el centre de la vida, només pel fet que és un ésser humà. Mirar què es pot fer pels altres més que per nosaltres mateixos. Aquesta és l’opció que defensa la doctrina social de l’Església i que van explicar dijous al vespre a la Sala Pere Casaldàliga de la llibreria Claret el bisbe auxiliar de Barcelona, Sebastià Taltavull, i mossèn Joan Costa. Els acompanyava Antoni Abad, president de la Cecot, per parlar en la conferència Sortides de la crisi. Propostes per a una economia solidària, que es feia dins del seminari Societat, Creença i Pensament, organitzat per La Salle, Justícia i Pau, Facultat de Teologia de Catalunya i laFundació Claret. El tema no podia ser més oportú.

podcasts

propostes

monogràfics