Vés al contingut

notícies relacionades

Carrera, bisbe bo i un bon bisbe

Aquest dimecres es compleixen deu anys de la mort del bisbe Joan Carrera. Recollim dues de les intervencions que es van fer la setmana passada en un acte d'homentatge a Barcelona. D'un bisbe, Joan-Enric Vives, que va compartir l'etapa episcopal com a bisbe auxiliar de Barcelona.

Carrera, home lliure i compromès

Aquest dimecres es compleixen deu anys de la mort del bisbe Joan Carrera. Recollim dues de les intervencions que es van fer la setmana passada en un acte d'homentatge a Barcelona. D'un laic, Marcel Joan, estret col·laborador des del Grup Sant Jordi.

Dues periodistes de Catalunya Religió reben el Premi Memorial Bisbe Carrera

(CR) Les periodistes Glòria Barrete i Laura Mor han rebut aquest divendres el Premi Memorial Bisbe Joan Carrera pel monogràfic Joves i Església publicat a Catalunya Religió el passat octubre. La sèrie d’articles ha estat reconeguda en l’apartat “Joventut, Fe i Discerniment Vocacional”, una de les tres modalitats del premi.

Pardo: “El bisbe Carrera va ser un referent”

(Bisbat de Girona) La llibreria Empúries de Girona va acollir la presentació del llibre Joan Carrera. Un bisbe del poble, una obra biogràfica escrita per Joaquim Ferrer i Francesc Teruel que retrata la trajectòria del bisbe Joan Carrera. 

El bisbe Carrera i els desitjos impossibles pel Barça

(Memorial Joan Carrera) En plena cursa cap a la presidència del Barça els candidats busquen tota mena de suport de socis i sòcies a través de campanyes publicitàries, globus pels nens, gorres i altres productes de marxandatge, etc.

Un retrat del bisbe Carrera a set veus

(Arxiprestat Badalona Nord, Montgat i Tiana) Set amics de mossèn Joan Carrera, el bisbe Carrera, posen l’accent sobre alguns trets destacables d’aquesta personalitat en un vídeo que es va exhibir aquest divendres a la parròquia de Santa Maria de Badalona amb motiu de la presentació de la seva biografia en un llibre editat per Editorial Mediterrània.

recull de notícies

panoràmica

Veure la fe