Vés al contingut

notícies relacionades

Jesús Renau: “Hi haurà una Església minoritària de persones convençudes”

(Laura Mor –CR) Es defineix com una persona “moderadament optimista”. “El que toca a un vell és ser moderat”, apunta Jesús Renau i Manén en aquesta entrevista. Jesuïta i teòleg, té 86 anys, viu a Badalona i és membre de l'equip de Cristianisme i Justícia. Ha fet centenars d’acompanyaments i recessos. I ha exercit diverses responsabilitats a la Companyia de Jesús: va ser director del Col·legi de Casp (1977-1983) i provincial de l’orde a Catalunya (1995-2001). La disciplina d’escriure sempre l’ha acompanyat.

Jesús Renau ofereix el seu suport per a la pregària

(Jesuïtes) "Estem teixits dels altres, i del Senyor que ens ha teixit, ens acompanya i ens estima". Aquesta veritat, expressada pel jesuïta Jesús Renau en la presentació del seu últim llibre, pot ser un bon resum de la trobada que va tenir lloc el passat dijous 17 d'octubre al Casal Loiola de Barcelona.

“El Casal Loiola és per obrir-se enfora”

​(Laura Mor –CR) Els joves fan pinya a l'entrada de l'església i, a dins del recinte, hi són representades la resta de generacions, també gent gran amb bastó i menuts a coll dels pares. La fotografia dels vincles que genera el Casal Loiola ha pres forma aquest dissabte a Sant Ramon de Penyafort, amb motiu dels 25 anys de fundació de l'entitat. S'hi han aplegat tres-centes persones que, compartint la fe, volen obrir el seu compromís al món.

Jesús Renau: “He agafat experiència de la vida escoltant”

(Laura Mor –CR) Amb vuitanta anys, el jesuïta Jesús Renau té una dilatada experiència en l'acompanyament espiritual. Aquesta etapa vital dedicada a escoltar li ha confirmat una intuïció: “Tots tenim l'anhel d'una vivència interna sense estridències, sense tensions, sense desequilibris, sense pors”.

panoràmica

Veure la fe