Vés al contingut

notícies relacionades

Quatre autors feliciten el Sant Jordi des de casa

(CR) Quatre autors de les novetats de l’Editorial Claret feliciten aquest any des de casa la diada de Sant Jordi. Josep Roca i Joan Soler, Picanyol, Victòria Molins, i Jesús Ballaz i Mercè Tous, que aquest any porten llibre de testimonis, valors i novel·la.

Nova col·lecció infantil de Claret: Relats de Bíblia

(Editorial Claret)  La Llibreria Claret va ser l’escenari aquest dijous de la presentació del llibre de l’Editorial Claret Noè i el diluvi, un relat de la Bíblia acompanyat d'il·lustracions de la Mercè Tous que ens mostra la visió d’un Déu “Salvador”. 

Jesús Ballaz formula 100 preguntes freqüents sobre el cristianisme

(Laura Mor –CR) L'escriptor i educador Jesús Ballaz està preocupat per la transmissió de la fe i busca aliances. Sent l'impuls de compartir la vivència positiva que l'ha configurat com a cristià. I reconeix un buit d'experiència religiosa en les noves generacions. Pensant en els seus quatre nets ha escrit La música de la fe, d'Editorial Claret. El subtítol del llibre defineix l'objectiu: “Que no deje de sonar”.

Pilarín Bayés: "La Bíblia és el repte que els artistes sempre han volgut"

(Laura Mor –CR) La dibuixant Pilarín Bayés es reconeix entre els artistes de tots els temps que han afrontat el desafiament de comunicar missatges bíblics. “Els millors artistes han volgut aquest repte” ha dit aquest divendres en una entrevista a CatalunyaReligió.cat, en el marc de la presentació de La Bíblia de tots, que Pilarín ha il·lustrat per Claret i Estrella Polar.

Veure la fe