Vés al contingut

notícies relacionades

Nous locals de Càritas per a les parròquies del Vallès Oriental

(Bisbat de Terrassa) Des d’aquest dilluns la zona pastoral del Vallès Oriental, a la ciutat de Granollers, compta amb uns nous locals de Càritas Diocesana de Terrassa, situats a la parròquia de la Mare de Déu de Fàtima. És un pas més del procés d’implantació en el territori de l’estructura diocesana de Càritas.

Ponts reparteix 11.000 racions de ranxo solidari

(Bisbat d'Urgell) Aquest dimarts, vigília del Dimecres de Cendra i per tant de l’inici de la Quaresma, s'ha celebrat la tradicional festa del Ranxo a diferents punts de la diòcesi d'Urgell, entre ells, la parròquia de Ponts.

"Des de Càritas ja comencem a omplir aquest Nadal de justícia social"

(CR) "Volem viure i fer viure la veritable justícia". Així és com mossèn Jaume Mayoral parla del compromís de tants col·laboradors i voluntaris de Càritas Diocesana de Lleida, de Solsona i d'Urgell. Amb motiu de Nadal, demana "deixar la nostra empremta" per tal de "capgirar moltes situacions injustes". Podeu llegir l'escrit a continuació: 

Urgell consolida la fórmula de l'ateneu per madurar la fe dels joves

(Laura Mor –CR) Territori, cultura i espiritualitat són les tres potes del tamboret que l'Ateneu de la FEMN, la Fundació Esplais Santa Maria de Núria, proposa als joves del bisbat d'Urgell. Un espai d'acompanyament que va prenent cos després d'un any en marxa i que ja té una nova cita al calendari: els propers 27 i 28 de març la Casa de Colònies de Salgar a La Noguera acollirà la Trobada 5.0.

panoràmica

Veure la fe